28/02/2019 28/02/2019 Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019  πραγματοποιήθηκε  στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, εόρτια συνάντηση του προγράμματος Σπουδάζω,  αναδόχων γονέων παιδιών στην Ουγκάντα που πραγματοποιείται από το 2012. Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής ξεκίνησε το πρόγραμμα αυτό στην Ουγκάντα με τη σκέψη να μπορούν να έχουν πρόσβαση στη μάθηση και με αυτό τον τρόπο...
28 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:39

Εόρτια συνάντηση του προγράμματος αναδόχων γονέων παιδιών στην Ουγκάντα

Διαδώστε:
Εόρτια συνάντηση του προγράμματος αναδόχων γονέων παιδιών στην Ουγκάντα
Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019  πραγματοποιήθηκε  στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, εόρτια συνάντηση του προγράμματος Σπουδάζω,  αναδόχων γονέων παιδιών στην Ουγκάντα που πραγματοποιείται από το 2012.
Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής ξεκίνησε το πρόγραμμα αυτό στην Ουγκάντα με τη σκέψη να μπορούν να έχουν πρόσβαση στη μάθηση και με αυτό τον τρόπο στη ζωή πολλά παιδιά.Οι ανάδοχοι γονείς αναλαμβάνουν τα δίδακτρα των παιδιών για το σχολείο καταθέτοντας 150 το χρόνο για κάθε παιδί.
Στην εκδήλωσή πλήθος αναδόχων γονέων έδωσε το παρόν ενώ τα μέλη της εθελοντικής ομάδος “Σπουδάζω” είχαν ετοιμάσει υλικό από την πορεία του προγράμματος και του κάθε παιδιού ειδικώτερα.
Στη συνάντηση που πραγματοποιείται πλέον σε ετήσια βάση προβλήθηκε βίντεο σχετικό με τη δράση της ιεραποστολής ενώ  με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής από νέους έκλεισε όμορφα και ευλογημένα η εκδήλωσή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων