21/04/2021 21/04/2021 Σάρκα και οστά παίρνει το έργο επέκτασης της πλακόστρωσης από την Ιερά Μονή Δημιόβης έως τον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα. Τουλάχιστον προς αυτή την κατεύθυνση εργάζονται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς. Μάλιστα, χθες ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ελαιοχωρίου Ευάγγελος Μάλαμας, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο της Ι.Μ. Δημιόβης π. Σωτήριο Παπαδόπουλο και τους Παναγιώτη Μάλαμα και Παναγιώτη Μπούνα από...
21 Απριλίου, 2021 - 20:55
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2021 - 20:18

Επέκταση πλακόστρωτου στη Μονή Δημιόβης

Διαδώστε:
Επέκταση πλακόστρωτου στη Μονή Δημιόβης

Σάρκα και οστά παίρνει το έργο επέκτασης της πλακόστρωσης από την Ιερά Μονή Δημιόβης έως τον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα. Τουλάχιστον προς αυτή την κατεύθυνση εργάζονται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Μάλιστα, χθες ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ελαιοχωρίου Ευάγγελος Μάλαμας, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο της Ι.Μ. Δημιόβης π. Σωτήριο Παπαδόπουλο και τους Παναγιώτη Μάλαμα και Παναγιώτη Μπούνα από την Ομάδα Νέων «Η Δημιοβίτισσα» επισκέφθηκαν χθες, Τρίτη 20 Απριλίου 2021, τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, ο οποίος έδωσε οδηγίες προς την Τεχνική Υπηρεσία, προκειμένου το επόμενο διάστημα να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και να εκκινήσουν οι εργασίες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων