22/05/2022 22/05/2022 Στην Ιερά Μονή Σισσίων (Κεφαλληνίας) επέστρεψε σήμερα, Κυριακή της Σαμαρείτιδος, η ιερά εικόνα της Παναγίας, που την τελευταία εβδομάδα θησαυριζόταν στο Κάστρο Αγίου Γεωργίου.   Φέτος, μάλιστα, την ιερά εικόνα της Παναγίας, μετά τη δύσκολη διετία του κορωνοϊού, συνόδευσαν η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Εικοσιμίας, η Φιλαρμονική Λειβαθούς «Χαρίλαος Χωραφάς» υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γρηγόρη Βαγγελάτου, αλλά...
22 Μαΐου, 2022 - 14:51
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2022 - 15:00

Επέστρεψε στην Ιερά Μονή Σισσίων η ιερά εικόνα της Παναγίας

Διαδώστε:
Επέστρεψε στην Ιερά Μονή Σισσίων η ιερά εικόνα της Παναγίας

Στην Ιερά Μονή Σισσίων (Κεφαλληνίας) επέστρεψε σήμερα, Κυριακή της Σαμαρείτιδος, η ιερά εικόνα της Παναγίας, που την τελευταία εβδομάδα θησαυριζόταν στο Κάστρο Αγίου Γεωργίου.  

Φέτος, μάλιστα, την ιερά εικόνα της Παναγίας, μετά τη δύσκολη διετία του κορωνοϊού, συνόδευσαν η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Εικοσιμίας, η Φιλαρμονική Λειβαθούς «Χαρίλαος Χωραφάς» υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γρηγόρη Βαγγελάτου, αλλά και για πρώτη φορά το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αργοστολίου.

Η εικόνα έφυγε νωρίς το πρωί από το Κάστρο.

Στην Ιερά Μονή Σισσίων τελέστηκε όρθρος και πανηγυρική θεία λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου, στην οποία συμμετείχε πλήθος ιερέων και πιστών.

Ακολούθησε γεύμα στους πολύ όμορφους χώρους που έχουν διαμορφωθεί πλέον στην Ιερά Μονή!

Παρακάτω εικόνες και video:

Βίντεο: Κυριακή Πυρίλλου, inkefalonia.gr

Πληροφορίες-φωτογραφίες: inkefalonia.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων