20/02/2023 20/02/2023 Μαθητές της 3ης τάξης του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής, συνοδευόμενοι από τους Καθηγητές τους, επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Οσίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους. Τους υποδέχθηκε ο εκ των αδελφών της Ιεράς Μονής Ιεροδιάκονος Αρσένιος, ο οποίος τους ξενάγησε στους χώρους της Μονής και τους μίλησε περί της Ιστορίας του Παπικίου Όρους και της Μονής. Οι Καθηγητές...
20 Φεβρουαρίου, 2023 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2023 - 18:49

Επίσκεψη μαθητών στην Ιερά Μονή Οσίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους

Διαδώστε:
Επίσκεψη μαθητών στην Ιερά Μονή Οσίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους

Μαθητές της 3ης τάξης του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής, συνοδευόμενοι από τους Καθηγητές τους, επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Οσίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους. Τους υποδέχθηκε ο εκ των αδελφών της Ιεράς Μονής Ιεροδιάκονος Αρσένιος, ο οποίος τους ξενάγησε στους χώρους της Μονής και τους μίλησε περί της Ιστορίας του Παπικίου Όρους και της Μονής.

Οι Καθηγητές και τα παιδιά, αφού ευχαρίστησαν για την υποδοχή και την φιλοξενία, αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, υποσχόμενοι πως σύντομα θα διοργανώσουν νέα επίσκεψη στην Μονή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων