16/09/2022 16/09/2022 Το Νηπιαγωγείο, Βρεφονηπιακό και Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου «ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ», που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής Αγίας Βαρβάρας, στο Κίνι της Σύρου, επισκέφθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, επί τη ενάρξει της νέας σχολικής χρονιάς, συνεχάρη και ευχαρίστησε τις εκπαιδευτικούς για το έργο τους και συνομίλησε με...
16 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2022 - 18:50

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Σύρου στο Νηπιαγωγείο, Βρεφονηπιακό και Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Σύρου στο Νηπιαγωγείο, Βρεφονηπιακό και Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης

Το Νηπιαγωγείο, Βρεφονηπιακό και Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου «ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ», που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής Αγίας Βαρβάρας, στο Κίνι της Σύρου, επισκέφθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, επί τη ενάρξει της νέας σχολικής χρονιάς, συνεχάρη και ευχαρίστησε τις εκπαιδευτικούς για το έργο τους και συνομίλησε με τα μικρά παιδιά, στα οποία ευχήθηκε πατρικά.

Κατά την επίσκεψή του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ επιθεώρησε το νέο λεωφορείο, που αντικατέστησε το προ δεκαπενταετίας δωρηθέν από το ΠΙΙΕΤ, το οποίο προσέφεραν οι μεγάλοι ευεργέτες Αθανάσιος και Μαρίνα Μαρτίνου, ύστερα από αίτημα του Διευθυντή του Παιδικού Σταθμού, Πρωτοπρ. Φλαβιανού Αλμπέσκου.

Ο Σεβασμιώτατος για μια ακόμη φορά εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του προς το φιλογενές ζεύγος Μαρτίνου για την πολλαπλή στήριξή του στην Ιερά Μητρόπολη και τα Ιδρύματά της.

 

Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως Σύρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων