02/06/2023 03/06/2023 Από την Ιερά Mονή Τοπλού ξεκίνησε την περιοδεία του στη Σητεία ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023. Η Μονή στο ανατολικό άκρο της Κρήτης είναι πρωτοπόρα στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων, με το ελαιόλαδο και το κρασί του να έχουν αποσπάσει πολλά διεθνή βραβεία. Ο κ. Ανδρουλάκης ξεναγήθηκε στους χώρους της...
02 Ιουνίου, 2023 - 19:04
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2023 - 4:48

Επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στην Ιερά Μονή Τοπλού Σητείας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στην Ιερά Μονή Τοπλού Σητείας

Από την Ιερά Mονή Τοπλού ξεκίνησε την περιοδεία του στη Σητεία ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023.

Η Μονή στο ανατολικό άκρο της Κρήτης είναι πρωτοπόρα στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων, με το ελαιόλαδο και το κρασί του να έχουν αποσπάσει πολλά διεθνή βραβεία.

Ο κ. Ανδρουλάκης ξεναγήθηκε στους χώρους της Μονής και του οινοποιείου όπου συμμετείχε σε γευσιγνωσία έξτρα παρθένου ελαιολάδου και βιολογικού οίνου.

Στη συνέχεια, ο Hγούμενος της Μονής Αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος δώρισε στον κ. Ανδρουλάκη βιολογικό κρασί, λάδι και μια εικόνα και του ευχήθηκε καλή δύναμη στον αγώνα του.

Αν και είχε προγραμματιστεί μία περιοδεία στην αγορά, αυτό δεν έγινε λόγω της κακοκαιρίας. Αργότερα το βράδυ ο Νίκος Ανδρουλάκης παραχώρησε ομιλία στην πλατεία Μικρασιατών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων