30/04/2020 30/04/2020 Παρακολουθήστε την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου  και την Περιφορά του Επιταφίου στην Ιερά Μονή Δουσίκου τη φετινή Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα που τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών για προσκυνητές ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Χρυσοστόμου αλλά και την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία που εορτάστηκε μεγαλοπρεπώς στην Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών...
30 Απριλίου, 2020 - 15:26
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2020 - 15:04

Επιτάφιος και Ανάσταση στην Ιερά Μονή Δουσίκου (Βίντεο)

Διαδώστε:
Επιτάφιος και Ανάσταση στην Ιερά Μονή Δουσίκου (Βίντεο)

Παρακολουθήστε την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου  και την Περιφορά του Επιταφίου στην Ιερά Μονή Δουσίκου τη φετινή Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα που τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών για προσκυνητές ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Χρυσοστόμου αλλά και την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία που εορτάστηκε μεγαλοπρεπώς στην Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Δείτε την Ακολουθία του Επιταφίου:

Δείτε την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων