15/10/2021 15/10/2021 Το Μοναστήρι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καπιόνγκ επισκέφθηκαν τα μέλη της ομάδας των νέων ζευγαριών του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου Σεούλ  στα τέλη του περασμένου μήνα. Σκοπός της επίσκεψης ήταν ο καθαρισμός του εσωτερικού και των αυλών της Ιεράς Μονής. Οι ομάδες των ζευγαριών έκοψαν τα χορτάρια που είχαν πολύ αναπτυχθεί στους κήπους...
15 Οκτωβρίου, 2021 - 11:20
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2021 - 11:28

Εθελοντές έκαναν εργασίες στη Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καπιόνγκ

Διαδώστε:
Εθελοντές έκαναν εργασίες στη Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καπιόνγκ

Το Μοναστήρι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καπιόνγκ επισκέφθηκαν τα μέλη της ομάδας των νέων ζευγαριών του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου Σεούλ  στα τέλη του περασμένου μήνα.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν ο καθαρισμός του εσωτερικού και των αυλών της Ιεράς Μονής. Οι ομάδες των ζευγαριών έκοψαν τα χορτάρια που είχαν πολύ αναπτυχθεί στους κήπους και στα χωράφια της Μονής, καθάρισαν όλους τους εσωτερικούς χώρους, τακτοποίησαν διάφορα αντικείμενα της Μονής και έκαναν επισκευές σε διάφορα σημεία.

“Εκφράζουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας σε όλους όσους προθυμοποιήθηκαν να συμμετάσχουν σ’ αυτό το ιερό έργο και να προσφέρουν εθελοντικά και με πολλή αγάπη τις υπηρεσίες τους στην Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως”, αναφέρει με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Κορέας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων