11/09/2022 27/09/2022 Το ετήσιο Μνημόσυνο του μακαριστού Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Λογγοβάρδας Πάρου, Αρχιμ. Χρυσοστόμου Πήχου, τελέσθηκε το Σάββατο 10-9-2022 στη Νάξο και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Καλλινίκου. Ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε συμπροσευχόμενος στην τελεσθείσα Θεία Λειτουργία και κατά την διάρκεια του «Κοινωνικού» κήρυξε τον θείο...
11 Σεπτεμβρίου, 2022 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2022 - 1:12

Ετήσιο Μνημόσυνο Αρχιμ. Χρυσοστόμου Πήχου

Διαδώστε:
Ετήσιο Μνημόσυνο Αρχιμ. Χρυσοστόμου Πήχου

Το ετήσιο Μνημόσυνο του μακαριστού Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Λογγοβάρδας Πάρου, Αρχιμ. Χρυσοστόμου Πήχου, τελέσθηκε το Σάββατο 10-9-2022 στη Νάξο και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Καλλινίκου.

Ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε συμπροσευχόμενος στην τελεσθείσα Θεία Λειτουργία και κατά την διάρκεια του «Κοινωνικού» κήρυξε τον θείο λόγο επί του ευαγγελικού αναγνώσματος.

Προ της Απολύσεως προέστη του Μνημοσύνου, στο τέλος του οποίου ομίλησε για το πρόσωπο του αοιδίμου Ιερομονάχου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων