17/03/2024 17/03/2024 Στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Προφήτου Ηλιού Θήρας τέλεσε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας κ. Αμφιλόχιος πλαισιούμενος από τους πατέρες της αδελφότητος και κληρικούς της Μητροπόλεως. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντος Δαμασκηνού ιερομονάχου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής. Μετά...
17 Μαρτίου, 2024 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2024 - 15:28

Ετήσιο μνημόσυνο Γέροντος Δαμασκηνού στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Θήρας

Διαδώστε:
Ετήσιο μνημόσυνο Γέροντος Δαμασκηνού στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Θήρας

Στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Προφήτου Ηλιού Θήρας τέλεσε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας κ. Αμφιλόχιος πλαισιούμενος από τους πατέρες της αδελφότητος και κληρικούς της Μητροπόλεως.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντος Δαμασκηνού ιερομονάχου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής.

Μετά τη διανομή του αντιδώρου τελέστηκε από το Σεβασμιώτατο και τρισάγιο ενώπιον του τάφου του μακαριστού πατρός Δαμασκηνού στο κοιμητήριο της Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων