08/11/2021 08/11/2021 Την εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών άγει τα Ονομαστήριά του, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ Ευβοίας Αρχιμ. π. Γαβριήλ. Είναι μερικοί Γεροντάδες , που με τη Χάρη του Αγίου Πνεύματος, μας οδηγούν στην Ελευθερία , δια της Αληθείας και της Αγάπης! Σε αυτούς τους Γεροντάδες και σε αυτή τη Χάρη , χρωστάμε το “καθαρό...
08 Νοεμβρίου, 2021 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2021 - 17:49

ΕΥΒΟΙΑ: Το Ονομαστήρια του Γέροντος Γαβριήλ

Διαδώστε:
ΕΥΒΟΙΑ: Το Ονομαστήρια του Γέροντος Γαβριήλ

Την εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών άγει τα Ονομαστήριά του, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ Ευβοίας Αρχιμ. π. Γαβριήλ.

Είναι μερικοί Γεροντάδες , που με τη Χάρη του Αγίου Πνεύματος, μας οδηγούν στην Ελευθερία , δια της Αληθείας και της Αγάπης! Σε αυτούς τους Γεροντάδες και σε αυτή τη Χάρη , χρωστάμε το “καθαρό οξυγόνο”, που αναπνέουμε! Ευχαριστούμε! Με τα λόγια αυτά του αειμνήστου π. Κων/νου Στρατηγόπουλου , εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας , στον Γέροντα Γαβριήλ, τον δικό μας Γέροντα, που σήμερα άγει τα Ονομαστήριά του.

Ευγνωμοσύνη, γιατί ως φωτεινός οδοδείκτης, μας δείχνει , καθημερινά και ακάματα,τον δρόμο που οδηγεί στην ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και με τα λόγια του τα λυτρωτικά,

με τις ευχές του, τις εγκάρδιες,
με την δυνατή προσευχή του
και το παράδειγμα της βιοτής του,

μας τροφοδοτεί με το ” ΚΑΘΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ”, που μας δίνει δύναμη και φώτιση για να πορευόμαστε με ασφάλεια στο πέλαγος αυτής της ζωής.

Του ευχόμεθα όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, με μία καρδιά και μία φωνή, ο Αρχάγγελος των καλών ειδήσεων , ο Γαβριήλ, ο παρεστηκώς ενώπιον του Θεού, να τον σκεπάζει,

να τον φωτίζει ,
να τον στηρίζει,
να του χαρίζει χρόνια καλά και ευλογημένα, ώστε βαδίζοντας στα χνάρια των Αγίων προκατόχων του , να ευαρεστεί τον Κύριο ,τον οποίον, εκ νεότητός του, επέλεξε να διακονεί με αυταπάρνηση.

Επιμέλεια: Σοφία Καλογήρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων