10/01/2022 10/01/2022 Ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Κορωνείας, την Κυριακή μετά τα Φώτα, 9 Ιανουαρίου 2022. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και ευχήθηκε στην Καθηγουμένη και στις μοναχές της Μονής, καθώς και στους πιστούς, που συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία,...
10 Ιανουαρίου, 2022 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2022 - 12:46

Στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Κορωνείας ο Μητροπολίτης Θηβών

Διαδώστε:
Στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Κορωνείας ο Μητροπολίτης Θηβών

Ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Κορωνείας, την Κυριακή μετά τα Φώτα, 9 Ιανουαρίου 2022. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και ευχήθηκε στην Καθηγουμένη και στις μοναχές της Μονής, καθώς και στους πιστούς, που συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία, καλή και ευλογημένη η νέα χρονιά.

Εν τω μεταξύ το Σάββατο 8 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος στα πλαίσια των ποιμαντικών του δραστηριοτήτων επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου (Πελαγίας) στο Ακραίφνιο. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στην Καθηγουμένη και την αδελφότητα για το νέο έτος και ευλόγησε τη βασιλόπιτα της Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων