05/06/2023 05/06/2023 Το πνευματικό κέντρο Αγίων Σιλουανού και Σωφρονίου της Ιεράς Μονής Μαχαιρά διοργανώνει φιλανθρωπικό δείπνο με πλήρες γεύμα μπουφέ, την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 20:00, στο Κτήμα Κουσιουμής Oriental. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση του Πνευματικού Κέντρου Αγίων Σιλουανού και Σωφρονίου των Αθωνιτών, στην Αγλαντζιά, για τη βοήθεια της νεολαίας προς μια αρτιότερη διαπαιδαγώγηση,...
05 Ιουνίου, 2023 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2023 - 14:58

Φιλανθρωπικό δείπνο από το πνευματικό κέντρο Αγίων Σιλουανού και Σωφρονίου της Ιεράς Μονής Μαχαιρά

Διαδώστε:
Φιλανθρωπικό δείπνο από το πνευματικό κέντρο Αγίων Σιλουανού και Σωφρονίου της Ιεράς Μονής Μαχαιρά

Το πνευματικό κέντρο Αγίων Σιλουανού και Σωφρονίου της Ιεράς Μονής Μαχαιρά διοργανώνει φιλανθρωπικό δείπνο με πλήρες γεύμα μπουφέ, την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 20:00, στο Κτήμα Κουσιουμής Oriental.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση του Πνευματικού Κέντρου Αγίων Σιλουανού και Σωφρονίου των Αθωνιτών, στην Αγλαντζιά, για τη βοήθεια της νεολαίας προς μια αρτιότερη διαπαιδαγώγηση, για ένα διαφορετικό, ποικιλότροπα αναγεννημένο αύριο. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μονής Μαχαιρά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων