28/07/2021 28/07/2021 Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Φθιώτιδος κυρού Νικολάου. Αφορμή την ημέρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών μετέβη στην Ιερά Μονή Παναγίας Δαμάστας, εκεί που αναπαύεται ο μακαριστός προκάτοχός, όπου στις 17:30 μ.μ. την ώρα που αιφνίδια στις 27 Ιουλίου του 2019 ο μακαριστός Μητροπολίτης παρέδιδε την ψυχή του στα...
28 Ιουλίου, 2021 - 12:51
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2021 - 13:51

Γονατιστός στον τάφο του προκατόχου του ο Φθιώτιδος Συμεών

Διαδώστε:
Γονατιστός στον τάφο του προκατόχου του ο Φθιώτιδος Συμεών

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Φθιώτιδος κυρού Νικολάου.

Αφορμή την ημέρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών μετέβη στην Ιερά Μονή Παναγίας Δαμάστας, εκεί που αναπαύεται ο μακαριστός προκάτοχός, όπου στις 17:30 μ.μ. την ώρα που αιφνίδια στις 27 Ιουλίου του 2019 ο μακαριστός Μητροπολίτης παρέδιδε την ψυχή του στα χέρια του Θεού, τέλεσε Αρχιερατικό Τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού Νικολάου, ευχόμενος για την ανάπαυση της ψυχής του.

Συμπροσευχήθηκαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Νεόφυτος Ραφαηλίδης, κληρικοί, η Οσιολογιωτάτη Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Γερόντισσα Ιωάννα και η Ιερά Αδελφότητα. Παραβρέθηκε, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Δημήτριος Μπεσλεμές και λίγοι πιστοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων