21/09/2021 21/09/2021 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2021, μετέβη στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων, στην περιοχή Ακούμαρος Γυθείου και τέλεσε την Θ. Λειτουργία συμπαραστατούμενος από τον αρχιμ. π. Νήφωνα Καρολεμέα, επί τη μνήμη του αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου και της συνοδείας αυτού. Επίσης, προσευχήθηκε για τον εορτάζοντα Σεβ. Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης...
21 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2021 - 19:41

Γύθειο: Στην Μονή Αγίων Πάντων Ακούμαρου ο Μητροπολίτης Μάνης

Διαδώστε:
Γύθειο: Στην Μονή Αγίων Πάντων Ακούμαρου ο Μητροπολίτης Μάνης

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2021, μετέβη στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων, στην περιοχή Ακούμαρος Γυθείου και τέλεσε την Θ. Λειτουργία συμπαραστατούμενος από τον αρχιμ. π. Νήφωνα Καρολεμέα, επί τη μνήμη του αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου και της συνοδείας αυτού.

Επίσης, προσευχήθηκε για τον εορτάζοντα Σεβ. Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο, τον διαποιμαίνοντα την όμορη Μητρόπολη επί 41 συναπτά έτη, στον οποίο αργότερα ευχήθηκε έτη πολλά ευλογημένα και αγιασμένα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων