28/12/2019 28/12/2019 Ένα σπουδαίο χριστουγεννιάτικο δώρο ανέμενε φέτος όλες τις ευλαβείς οικογένειες της νήσου Σικίνου. Η υπεύθυνη της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Σικίνου Μοναχή Δωροθέα, με τη συνδρομή τεσσάρων ευσεβών κυριών της Λαρίσσης, διένειμε μετά το πέρας της Χριστουγεννιάτικης Θείας Λειτουργίας στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Παντανάσσης-Τιμίου Σταυρού την Αγία Γραφή, σε μεγαλογράμματη γραφή και με απόδοση...
28 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:04
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2019 - 20:01

Η Αγία Γραφή στα χέρια όλων των ευσεβών οικογενειών του νησιού

Διαδώστε:
Η Αγία Γραφή στα χέρια όλων των ευσεβών οικογενειών του νησιού

Ένα σπουδαίο χριστουγεννιάτικο δώρο ανέμενε φέτος όλες τις ευλαβείς οικογένειες της νήσου Σικίνου.

Η υπεύθυνη της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Σικίνου Μοναχή Δωροθέα, με τη συνδρομή τεσσάρων ευσεβών κυριών της Λαρίσσης, διένειμε μετά το πέρας της Χριστουγεννιάτικης Θείας Λειτουργίας στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Παντανάσσης-Τιμίου Σταυρού την Αγία Γραφή, σε μεγαλογράμματη γραφή και με απόδοση στη νεοελληνική, σε όλες τις οικογένειες της νήσου, που εκκλησιάσθηκαν, οι οποίες και εντυπωσιάσθηκαν από το πνευματικό αυτό δὠρο και εξέφρασαν γι’ αυτό τις ευχαριστίες τους τόσο προς την Μοναχή Δωροθέα, όσο και προς τις ευγενείς χορηγούς.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων