12/02/2024 12/02/2024 Οι πατέρες της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου, στην Κύπρο, υποδέχθηκαν την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου την Κυριακή το απόγευμα. Αποστολή στην Κύπρο: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr Το Ιερό Θεομητορικό Κειμήλιο λίγο πριν μεταφερθεί στη Λεμεσό έφτασε στο Σταυροβούνι, όπου μαζί με την αδελφότητα της Ιεράς Μονής πλήθη ανδρών νέων και ηλικιωμένων προσκύνησαν. Μετά την αποχώρηση...
12 Φεβρουαρίου, 2024 - 19:14
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2024 - 19:28

Η Αγία Ζώνη της Παναγίας στην Ιερά Μονή Σταυροβουνίου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η Αγία Ζώνη της Παναγίας στην Ιερά Μονή Σταυροβουνίου (ΦΩΤΟ)

Οι πατέρες της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου, στην Κύπρο, υποδέχθηκαν την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου την Κυριακή το απόγευμα.

  • Αποστολή στην Κύπρο: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr

Το Ιερό Θεομητορικό Κειμήλιο λίγο πριν μεταφερθεί στη Λεμεσό έφτασε στο Σταυροβούνι, όπου μαζί με την αδελφότητα της Ιεράς Μονής πλήθη ανδρών νέων και ηλικιωμένων προσκύνησαν.

Μετά την αποχώρηση της Τιμίας ζώνης από το Παραλίμνι και πριν γίνει η επίσημη υποδοχή στην Λεμεσό, ο Γέροντας Εφραίμ και η συνοδεία του κόμισαν το μοναδικό Θεομητορικό κειμήλιο από την επίγεια ζωή της Παναγίας στην άβατη Ιερά Μόνη Σταυροβουνίου, το μοναστήρι όπου εκάρη μοναχός ο Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός.

Ο Γέροντας της Μονής Ιερομόναχος Διονύσιος, η αδελφότητα καθώς και πλήθος προσκυνητών υποδέχτηκαν με ευλάβεια την Τίμια ζώνη της Παναγίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το χρονικό της ευλογημένης επίσκεψης της Αγίας Ζώνης στο Παραλίμνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λεμεσός υποδέχθηκε την Αγία Ζώνη της Παναγίας μετά το Παραλίμνι (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Ο τ. πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αγία Ζώνη

Ο υφυπουργός Τουρισμού Κύπρου και ο δήμαρχος Παραλιμνίου μιλούν για το προσκύνημα στην Αγία Ζώνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Γεωργιανοί προσκυνητές στην Αγία Ζώνη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων