29/04/2024 29/04/2024 Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και κατάνυξη τελέσθηκε, χθες, η Ακολουθία του Νυμφίου, ο Όρθρος της Μεγάλης Δευτέρας, σε όλους τους Ναούς και της Μονές της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως παρουσία πλήθους πιστών που προσήλθαν να προσκυνήσουν τον Νυμφίο Χριστόν. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην ακολουθίαν ψάλλων από του θρόνου, στον Ιερά Μονή...
29 Απριλίου, 2024 - 21:53
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2024 - 21:08

Η Ακολουθία του Νυμφίου στη Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Νικησιάνης

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Νυμφίου στη Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Νικησιάνης

Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και κατάνυξη τελέσθηκε, χθες, η Ακολουθία του Νυμφίου, ο Όρθρος της Μεγάλης Δευτέρας, σε όλους τους Ναούς και της Μονές της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως παρουσία πλήθους πιστών που προσήλθαν να προσκυνήσουν τον Νυμφίο Χριστόν.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην ακολουθίαν ψάλλων από του θρόνου, στον Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Νικησιάνης συμπροσευχουμένων του Ιερομονάχου π. Συμεών Αποστολάκη, των αδελφών της μονής και πολλών πιστών προσκυνητών.

Πριν το τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος κήρυξε το Θείο Λόγο κάνοντας αναφορά στο θέμα της ημέρας.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων