01/09/2020 01/09/2020 Στις 6 Σεπτεμβρίου πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Καστρίου Κυνουρίας την Ανάμνηση του εν Χώναις θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και η Ιερά Μονή.  Το Σάββατο 5η Σεπτεμβρίου 2020, στις 6.30 μ.μ. θα ψαλή Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας...
01 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:26
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2020 - 21:02

Η Ανάμνηση του εν Χώναις Θαύματος εορτάζεται στην Μονή Προδρόμου

Διαδώστε:
Η Ανάμνηση του εν Χώναις Θαύματος εορτάζεται στην Μονή Προδρόμου

Στις 6 Σεπτεμβρίου πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Καστρίου Κυνουρίας την Ανάμνηση του εν Χώναις θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και η Ιερά Μονή. 

Το Σάββατο 5η Σεπτεμβρίου 2020, στις 6.30 μ.μ. θα ψαλή Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου.

Την Κυριακή 6η Σεπτεμβρίου 2020, κυριώνυμο ημέρα της Εορτής, από τις 7 το πρωί θα ψαλή ο Όρθρος και εν συνέχεια θα τελεσθή πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Προσκαλείται ο φιλόχριστος Λαός μας να προσέλθη για να λάβη την ευλογία του Θεού, με τις πρεσβείες του Αγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων