01/06/2022 01/06/2022 Ιερά Αγρυπνία τελέσθηκε στην Ιερά Μονή Αγίων Αγγέλων, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, συμπαραστατουμένου υπό των ιερέων π. Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ και π. Γεωργίου Γαμπιέρη, την παραμονή της εορτής της Απόδοσης του Πάσχα. Η συμμετοχή μεγάλου αριθμού πιστών χαροποίησε ιδιαίτερα τις αδελφές της Ιεράς Μονής, κι έτσι έληξε η Αναστάσιμη περίοδος ευχόμενοι ο Κύριος...
01 Ιουνίου, 2022 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2022 - 21:21

Η απόδοση της εορτής του Πάσχα στη Λέρο

Διαδώστε:
Η απόδοση της εορτής του Πάσχα στη Λέρο

Ιερά Αγρυπνία τελέσθηκε στην Ιερά Μονή Αγίων Αγγέλων, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, συμπαραστατουμένου υπό των ιερέων π. Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ και π. Γεωργίου Γαμπιέρη, την παραμονή της εορτής της Απόδοσης του Πάσχα.

Η συμμετοχή μεγάλου αριθμού πιστών χαροποίησε ιδιαίτερα τις αδελφές της Ιεράς Μονής, κι έτσι έληξε η Αναστάσιμη περίοδος ευχόμενοι ο Κύριος να επιτρέψει και του χρόνου σε όλους μας να ψάλλουμε το «Χριστός Ανέστη».

 

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων