01/05/2021 01/05/2021 Σε κλίμα κατάνυξης και συγκινησιακής φόρτισης, μερίδα πιστών βρέθηκε το μεσημέρι στην Ιερά Μονή Κουδουμά, παρακολουθώντας τη Λειτουργία που μεταξύ των άλλων αναπαρηστούσε τη διαδρομή προς τον Γολγοθά και την αποκαθήλωση του Ιησού από το Σταυρό. «Κατά την Αγία Γραφή στη διαδικασία της Αποκαθήλωσης κατεβάζουν το σώμα του Ιησού από το Σταυρό, ραίνουν με άνθη,...
01 Μαΐου, 2021 - 14:05
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2021 - 14:02

Η αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κουδουμά

Διαδώστε:
Η αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κουδουμά

Σε κλίμα κατάνυξης και συγκινησιακής φόρτισης, μερίδα πιστών βρέθηκε το μεσημέρι στην Ιερά Μονή Κουδουμά, παρακολουθώντας τη Λειτουργία που μεταξύ των άλλων αναπαρηστούσε τη διαδρομή προς τον Γολγοθά και την αποκαθήλωση του Ιησού από το Σταυρό.

«Κατά την Αγία Γραφή στη διαδικασία της Αποκαθήλωσης κατεβάζουν το σώμα του Ιησού από το Σταυρό, ραίνουν με άνθη, το τυλίγουν με σινδόνι καθαρά και το αποθέτουν στο κενό μνημείο».

Έτσι, όπως και κάθε χρόνο, το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η Αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κουδουμά όπου όλος ο κόσμος βίωσε με συγκίνηση την κορύφωση του θείου δράματος.

 

 

Πηγή: neakriti.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων