30/05/2020 30/05/2020 Tην Πέμπτη 28 Μαΐου 2020, εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου, εόρτασε η Γυναικεία Ιερά Μονή Αναλήψεως Καλύμνου της Ιεράς Μητρόπολης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας. Την Τετάρτη 27/5, παραμονή της εορτής, τελέστηκε πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, με την συμμετοχή του ιερού κλήρου του νησιού και την παρουσία πλήθους πιστών. Ο...
30 Μαΐου, 2020 - 21:12
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2020 - 20:52

Η Δεσποτική εορτή της Αναλήψεως στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Η Δεσποτική εορτή της Αναλήψεως στην Κάλυμνο

Tην Πέμπτη 28 Μαΐου 2020, εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου, εόρτασε η Γυναικεία Ιερά Μονή Αναλήψεως Καλύμνου της Ιεράς Μητρόπολης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας.

Την Τετάρτη 27/5, παραμονή της εορτής, τελέστηκε πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, με την συμμετοχή του ιερού κλήρου του νησιού και την παρουσία πλήθους πιστών. Ο Θεοφιλέστατος κήρυξε το Θείο Λόγο αναφερθείς στον Μέγα γεγονός της Αναλήψεως του Κυρίου ενώ την επόμενη τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Παρακολουθήστε σχετικό βίντεο:

Δείτε φωτογραφικό υλικό: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων