07/06/2022 07/06/2022 Το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Ιουνίου εψάλη η Εξόδιος Ακολουθία της μακαριστής μοναχής Φιλοθέης (Ρουπάκα) στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας Αλιάρτου. Στην εξόδιο ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος, πλαισιούμενος από ιερείς της Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ο Θεός να αναπαύει την εκλεκτή ψυχή της μακαριστής μοναχής και να χαρίζει στην...
07 Ιουνίου, 2022 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2022 - 10:59

Η Εξόδιος ακολουθία της μακαριστής μοναχής Φιλοθέης στη Μονή Ευαγγελιστρίας Αλιάρτου

Διαδώστε:
Η Εξόδιος ακολουθία της μακαριστής μοναχής Φιλοθέης στη Μονή Ευαγγελιστρίας Αλιάρτου

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Ιουνίου εψάλη η Εξόδιος Ακολουθία της μακαριστής μοναχής Φιλοθέης (Ρουπάκα) στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας Αλιάρτου.

Στην εξόδιο ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος, πλαισιούμενος από ιερείς της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ο Θεός να αναπαύει την εκλεκτή ψυχή της μακαριστής μοναχής και να χαρίζει στην οσιωτάτη Γερόντισσα και τα μέλη της αδελφότητας την εξ΄ ύψους παρηγορία και ενίσχυση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων