05/04/2024 05/04/2024 Σε ηλικία 87 ετών εκοιμήθη εν Κυρίω την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 η Μοναχή Κικιλία (Βρεττά) της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαλεβής Αρκαδίας. Η Εξόδιος Ακολουθία τελέσθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 4ης Απριλίου 2024, στο Καθολικό της Μονής, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης και Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας κ....
05 Απριλίου, 2024 - 17:17
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2024 - 16:48

Η Εξόδιος Ακολουθία της Μοναχής Κικιλίας στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαλεβής

Διαδώστε:
Η Εξόδιος Ακολουθία της Μοναχής Κικιλίας στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαλεβής

Σε ηλικία 87 ετών εκοιμήθη εν Κυρίω την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 η Μοναχή Κικιλία (Βρεττά) της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαλεβής Αρκαδίας.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέσθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 4ης Απριλίου 2024, στο Καθολικό της Μονής, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης και Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Ευσταθίου, ο οποίος και ομίλησε κατάλληλα.

Στην Εξόδιο Ακολουθία συμμετείχαν, επίσης, ο Βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λακεδαιμονίας κ. Θεόφιλος, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, Ηγούμενοι και μέλη αδελφοτήτων όμορων Μοναστηριών, όπως και πλήθος προσκυνητών.

(Φωτογραφίες: Δημήτριος Σκιαδάς)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων