23/09/2023 23/09/2023 Μέσα σε κλίμα βαθυτάτης συγκίνησης τελέσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2023, η Εξόδιος Ακολουθία του αοιδίμου Ιερομονάχου του Ιερού Ησυχαστηρίου Κεχαριτωμένης Τροιζήνος Αρχιμανδρίτη π. Παΐσίου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, με την συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κ. Συμεών και παρουσία πλειάδος κληρικών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας...
23 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2023 - 15:34

Η Εξόδιος Ακολουθία του Αρχιμανδρίτη Παΐσιου στο Ησυχαστήριο Κεχαριτωμένης Τροιζήνος (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η Εξόδιος Ακολουθία του Αρχιμανδρίτη Παΐσιου στο Ησυχαστήριο Κεχαριτωμένης Τροιζήνος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε κλίμα βαθυτάτης συγκίνησης τελέσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2023, η Εξόδιος Ακολουθία του αοιδίμου Ιερομονάχου του Ιερού Ησυχαστηρίου Κεχαριτωμένης Τροιζήνος Αρχιμανδρίτη π. Παΐσίου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, με την συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κ. Συμεών και παρουσία πλειάδος κληρικών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας εκφώνησε τον λόγο με συγκίνηση.

Ακολούθησε η ταφή του σκηνώματος εις το Κοιμητήριο του Ησυχαστηρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων