15/09/2020 15/09/2020 Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δράμας κ.Παύλου, εορτάστηκε στην Ιερά Μονή Εικοσιφοινίσσης η παγκόσμιος Ύψωσις του Τιμίου Σταυρού. Το πρωί της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, και κήρυξε το θείο λόγο. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η τελετή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον αύλειο χώρο...
15 Σεπτεμβρίου, 2020 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2020 - 12:10

Η Εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Ι.Μ. Εικοσιφοινίσσης

Διαδώστε:
Η Εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Ι.Μ. Εικοσιφοινίσσης

Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δράμας κ.Παύλου, εορτάστηκε στην Ιερά Μονή Εικοσιφοινίσσης η παγκόσμιος Ύψωσις του Τιμίου Σταυρού.

Το πρωί της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, και κήρυξε το θείο λόγο.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η τελετή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής. Στη συνέχεια εψάλη Αγιασμός στη φιάλη της Ιεράς Μονής και τέθηκαν προς αγιασμό των πιστών Σταυρός με τεμάχιο Τιμίου Ξύλου και τα ιερά λείψανα των κτητόρων της Ιεράς Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων