21/10/2022 21/10/2022 Με λαμπρότητα τελέσθηκε η εορτή του Αγίου Αρτεμίου στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου της Κάτω Περιστεράς, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, από τον π. Δημήτριο Καζάκου. Σημειώνεται ότι ο π. Δημήτριος Καζάκος έχει τελέσει δόκιμος έφεδρος αξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις του στρατού καθώς και στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας στην ειδική κατασταλτική...
21 Οκτωβρίου, 2022 - 9:31
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2022 - 9:36

Η εορτή του Αγίου Αρτεμίου στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου της Κάτω Περιστεράς

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Αρτεμίου στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου της Κάτω Περιστεράς

Με λαμπρότητα τελέσθηκε η εορτή του Αγίου Αρτεμίου στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου της Κάτω Περιστεράς, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, από τον π. Δημήτριο Καζάκου.

Σημειώνεται ότι ο π. Δημήτριος Καζάκος έχει τελέσει δόκιμος έφεδρος αξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις του στρατού καθώς και στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας στην ειδική κατασταλτική αντιτρομοκρατική μονάδα (Ε. Κ. Α. Μ.) και στο τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών ( Τ. Ε. Ε. Μ. )

  

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων