30/11/2019 30/11/2019 Πανηγυρίζει και φέτος η τοπική Εκκλησία της ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων τη μνήμη του αγίου ενδόξου   ιερομάρτυρος   Σεραφείμ, Αρχιεπισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου, του θαυματουργού· και καλεί το τοπικό ποίμνιο να τον τιμήσει ευσεβοφρόνως, διότι αυτός είναι ο φύλαξ και προστάτης του τόπου. Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων στο Μετόχι του Αγίου Σεραφείμ Καρδίτσης:...
30 Νοεμβρίου, 2019 - 14:47
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2019 - 14:31

Η εορτή του Αγίου Σεραφείμ στην ΙΜ Κορώνης

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Σεραφείμ στην ΙΜ Κορώνης

Πανηγυρίζει και φέτος η τοπική Εκκλησία της ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων τη μνήμη του αγίου ενδόξου   ιερομάρτυρος   Σεραφείμ, Αρχιεπισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου, του θαυματουργού· και καλεί το τοπικό ποίμνιο να τον τιμήσει ευσεβοφρόνως, διότι αυτός είναι ο φύλαξ και προστάτης του τόπου.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων στο Μετόχι του Αγίου Σεραφείμ Καρδίτσης:

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 8.30 μ.μ. Μεταφορά του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας , Ὄρθρος και Θεία Λειτουργία, θα ψαλλεί η ακολουθία της Παναγίας της Παμμακαρίστου.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 6.00 μ.μ. Πανηγυρικὸς Πολυαρχιερατικός ἑσπερινὸς μετ’ ἀρτοκλασίας, 9.30 μ.μ. Ἱερὰ Αγρυπνία καὶ τὰ ἐγκώμια τοῦ Ἁγίου ἐνώπιον τῆς Ἁγίας Κάρας τοῦ Ἁγίου Σεραφείμ.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 7.30 π.μ. Ὄρθρος, Πανηγυρικὴ Θεία Λειτουργία καὶ Λιτανεία των Ἱερών Λειψάνων του Ιερού Ναού. 5:00 μ.μ. Ἱερά Παράκληση τοῦ Ἁγίου Σεραφεὶμ καὶ κτητορικὸ μνημόσυνο.

Επίσης γίνεται γνωστό στους ευσεβείς χριστιανούς, ότι την περίοδο της Σαρακοστής των Χριστουγέννων στο Μετόχι του Αγίου Σεραφείμ στη Καρδίτσα, πραγματοποιείται ΒΡΑΔΥΝΟ ΙΕΡΟ ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ , όπου θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και οι εργαζόμενοι της πόλεώς μας!

Το Πρόγραμμα στην Ιερά Μονή Κορώνης

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου
5.00 μ.μ. Πανηγυρικὸς ἑσπερινὸς μετ’ ἀρτοκλασίας.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου
7.00 π.μ. Ὄρθρος καὶ Πανηγυρικὴ Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων