21/03/2020 21/03/2020 Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους προσέφερε στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου- Τήνου για την Ιερά Νήσο Τήνο, μισό τόνο κατεψυγμένα κοτόπουλα τα οποία, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Δωροθέου Β΄, διανεμήθηκαν άμεσα σε άπορες οικογένειες στα πλαίσια του προγράμματος της Μητροπόλεως “Είμαστε μία Οικογένεια”. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος ευχαριστεί τον Ηγούμενο της...
21 Μαρτίου, 2020 - 12:38
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2020 - 12:34

Η Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου προσφέρει στην Τήνο

Διαδώστε:
Η Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου προσφέρει στην Τήνο

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους προσέφερε στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου- Τήνου για την Ιερά Νήσο Τήνο, μισό τόνο κατεψυγμένα κοτόπουλα τα οποία, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Δωροθέου Β΄, διανεμήθηκαν άμεσα σε άπορες οικογένειες στα πλαίσια του προγράμματος της Μητροπόλεως “Είμαστε μία Οικογένεια”.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος ευχαριστεί τον Ηγούμενο της Ι. Μονής Βατοπαιδίου Πανοσιολ. Αρχιμ. Εφραίμ καθώς και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές για την προσφορά των τροφίμων για τους εμπεριστάτους της Ιεράς Μητροπόλεως και της ιεράς νήσου Τήνου μέσω του προγράμματος «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Οι διανομές τροφίμων και άλλων ειδών (ένδυσης & υπόδησης) πραγματοποιούνται καθημερινά 1-2 μ.μ. στους χώρους της πρώην Εκκλησιαστικής Σχολής Τήνου.

Επιτροπή Κληρικών, υπό την καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, διανέμουν τα τρόφιμα στους αναξιοπαθούντες ανθρώπους του νησιού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων