09/07/2021 09/07/2021 Τους Κτήτορες και ανακαινιστές της, Οσίους Πατέρες Παρθένιο και Ευμένιο, εορτάζει από χθες μέχρι και το Σάββατο η Ιερά Μονή Κουδουμά. Χθες το βράδυ (Πέμπτης 8/7/2021) στο καθολικό της Μονής πραγματοποιήθηκε ιερά αγρυπνία επί την εορτή των Οσίων. Απόψε, Παρασκευή, στις 7 ξεκίνησε ο πανηγυρικός Εσπερινός, ενώ αύριο το πρωί θα τελεστεί ο Όρθρος και...
09 Ιουλίου, 2021 - 20:15

Η Ιερά Μονή Κουδουμά γιορτάζει τους κτήτορές της Οσίους Παρθένιο και Ευμένιο

Διαδώστε:
Η Ιερά Μονή Κουδουμά γιορτάζει τους κτήτορές της Οσίους Παρθένιο και Ευμένιο

Τους Κτήτορες και ανακαινιστές της, Οσίους Πατέρες Παρθένιο και Ευμένιο, εορτάζει από χθες μέχρι και το Σάββατο η Ιερά Μονή Κουδουμά. Χθες το βράδυ (Πέμπτης 8/7/2021) στο καθολικό της Μονής πραγματοποιήθηκε ιερά αγρυπνία επί την εορτή των Οσίων. Απόψε, Παρασκευή, στις 7 ξεκίνησε ο πανηγυρικός Εσπερινός, ενώ αύριο το πρωί θα τελεστεί ο Όρθρος και η πανηγυρική πολυαρχιερατική Θεία λειτουργία. 

Εκ της Ιεράς Μονής ανακοινώνεται ότι η αδελφότητα θα χαρεί πολύ να έχει κοντά της τους πιστούς, αντλώντας κάθε ευλογία εκ των Οσίων.

Παλαιά φωτογραφία με τους δύο Αγίους από το explorecrete.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων