19/01/2020 19/01/2020 Για την ιστορία της εικόνας της Παναγίας της Βρουλιώτισσας μιλάει στο Πρακτορείο Ορθοδοξία η Ηγουμένη του Ησυχαστηρίου Γερόντισσα Φιλοθέη. Η Γερόντισσα αναφέρεται στην έλευση της εικόνας από την Μικρά Ασία, αλλά και για θαυμαστά γεγονότα της εικόνας της Παναγίας. “Η Εικόνα της Παναγίας των Βρυούλων που βρίσκεται στο Μοναστήρι μας είναι αντίγραφο του 1914 και...
19 Ιανουαρίου, 2020 - 13:27
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2020 - 13:28

Η ιστορία της Εικόνας της Παναγίας της Βρουλιώτισσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η ιστορία της Εικόνας της Παναγίας της Βρουλιώτισσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την ιστορία της εικόνας της Παναγίας της Βρουλιώτισσας μιλάει στο Πρακτορείο Ορθοδοξία η Ηγουμένη του Ησυχαστηρίου Γερόντισσα Φιλοθέη. Η Γερόντισσα αναφέρεται στην έλευση της εικόνας από την Μικρά Ασία, αλλά και για θαυμαστά γεγονότα της εικόνας της Παναγίας.

“Η Εικόνα της Παναγίας των Βρυούλων που βρίσκεται στο Μοναστήρι μας είναι αντίγραφο του 1914 και την έφερε από την Μικρά Ασία μια γιαγιά. Το 1999 με τον μεγάλο σεισμό στην Αθήνα η Εικόνα της Παναγίας σώθηκε με θαυμαστό τρόπο. Η Παναγία η Βρουλιώτισσα είναι η προστάτιδά μας”, τονίζει η Γερόντισσα Φιλοθέη.

Δείτε το βίντεο:

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος  

Κάμερα: Μανώλης Δημελλάς

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων