03/06/2024 04/06/2024 Στο καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος Χρυσοκάστρου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία το πρωί της Κυριακής της Σαμαρείτιδος, 2ας Ιουνίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος υπό Ιερέων της Μητροπόλεως. Το Θείο Λόγο εκήρυξε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Μπένος, αναφερόμενος στην Αγία Μεγαλομάρτυρα και Ισαπόστολο Φωτεινή. Μετά το...
03 Ιουνίου, 2024 - 20:56
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2024 - 0:22

Η Κυριακή της Σαμαρείτιδος στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Χρυσοκάστρου

Διαδώστε:
Η Κυριακή της Σαμαρείτιδος στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Χρυσοκάστρου

Στο καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος Χρυσοκάστρου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία το πρωί της Κυριακής της Σαμαρείτιδος, 2ας Ιουνίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος υπό Ιερέων της Μητροπόλεως.

Το Θείο Λόγο εκήρυξε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Μπένος, αναφερόμενος στην Αγία Μεγαλομάρτυρα και Ισαπόστολο Φωτεινή.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου προς τις Μοναχές και τους ευλαβείς προσκυνητές, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τρισάγιο στο τάφο του Πνευματικού και κτήτορος της Ιεράς Μονής Μακαριστού π. Φιλίππου, της αειμνήστου καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Λυδίας Μοναχής και της Μοναχής Μακρίνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων