08/09/2021 08/09/2021 Πανηγύρισε ολολάμπρως η Ιερά Μονή Κορώνης υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου και του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Μαυρομματίου στον Αλίαρτο. Το πρωί της Τρίτης έλαβε χώρα η Μεταφορά της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Κορωνιωτίσσης (Παντανάσσης) στον τόπον της ευρέσεως και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η Μεταφορά...
08 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:37
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2021 - 22:58

Η λαμπρή ημέρα της Ιεράς Μονής Κορώνης (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η λαμπρή ημέρα της Ιεράς Μονής Κορώνης (ΦΩΤΟ)

Πανηγύρισε ολολάμπρως η Ιερά Μονή Κορώνης υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου και του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Μαυρομματίου στον Αλίαρτο.

Το πρωί της Τρίτης έλαβε χώρα η Μεταφορά της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Κορωνιωτίσσης (Παντανάσσης) στον τόπον της ευρέσεως και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η Μεταφορά της Ιεράς Εικόνος από το παρεκκλήσιον της Ευρέσεως στο Καθολικόν της Ιεράς Μονής όπου έγινε η υποδοχή και εν συνεχεία τελέσθηκε Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας. Την Τετάρτη το πρωί τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία και το απόγευμα Κτιτορικό Μνημόσυνο.

Η Ιερά Μονή πανηγυρίζει στις 8 Σεπτεμβρίου, το Γενέσιον της Θεοτόκου, στο οποίο είναι αφιερωμένο το Καθολικό της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων