05/05/2022 05/05/2022 Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ ευλόγησε τους εκκλησιασθέντες επί τη ετησία πανηγύρει στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης Αποικίων Άνδρου, σήμερα το πρωί. Ακόμη ο Σεβασμιώτατος τέλεσε μνημόσυνο του αειμνήστου Δευτεροκτίτορος της Μονής, Ανδρίου Πλοιοκτήτη Ελευθερίου Πολέμη, την προσωπικότητα και τις αρετές του οποίου για πολλοστή φορά περιέγραψε και εξήρε, αναφερθείς με λόγους...
05 Μαΐου, 2022 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2022 - 16:01

Η Πανήγυρη της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης, στα Αποίκια της Άνδρου

Διαδώστε:
Η Πανήγυρη της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης, στα Αποίκια της Άνδρου

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ ευλόγησε τους εκκλησιασθέντες επί τη ετησία πανηγύρει στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης Αποικίων Άνδρου, σήμερα το πρωί.

Ακόμη ο Σεβασμιώτατος τέλεσε μνημόσυνο του αειμνήστου Δευτεροκτίτορος της Μονής, Ανδρίου Πλοιοκτήτη Ελευθερίου Πολέμη, την προσωπικότητα και τις αρετές του οποίου για πολλοστή φορά περιέγραψε και εξήρε, αναφερθείς με λόγους τιμής και ευγνωμοσύνης στη συμβολή του προς την εκ βάθρων ανακαίνιση του Μοναστικού συγκροτήματος και στη μεγάλη ευεργετική προσφορά του στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Δείτε ακόμη ΖΩΝΤΑΝΑ στο ope.gr την υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 6 Μαΐου στις 19.30.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων