21/05/2021 21/05/2021 Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια και με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, τελέσθηκαν οι ιερές ακολουθίες, επί τη μνήμη των Αγίων ενδόξων Θεοστέπτων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου & Ελένης, στην ομώνυμη ιστορική Ιερά Μονή Καλογραιών Καλαμάτας. Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, συμπαραστατούμενος...
21 Μαΐου, 2021 - 13:12

Η πανήγυρις της Ιεράς Μονής Καλογραιών Καλαμάτας

Διαδώστε:
Η πανήγυρις της Ιεράς Μονής Καλογραιών Καλαμάτας

Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια και με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, τελέσθηκαν οι ιερές ακολουθίες, επί τη μνήμη των Αγίων ενδόξων Θεοστέπτων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου & Ελένης, στην ομώνυμη ιστορική Ιερά Μονή Καλογραιών Καλαμάτας.

Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, συμπαραστατούμενος από τον, εκ των εξυπηρετούντων την Ιερά Μονή κληρικών, Πρωτ. Κωνσταντίνο Σφήκα, εφημέριο του Ι.Ν. Παμμ. Ταξιαρχών Καλαμάτας.

Κατά την σύντομη ομιλία του ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του τιμωμένου Αγίου Κωνσταντίνου, με αφορμή το Απολυτίκιο του Αγίου και την ερμηνεία του και ευχήθηκε τα δέοντα προς την Οσιωτάτη Καθηγουμένη Γερόντισσα Γερασίμη και την Αδελφότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων