09/03/2022 09/03/2022 Στην πρώτη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων που τελέσθηκε στο νέο καθολικό των Αγίων ενδόξων Μυροφόρων Γυναικών, Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κρεμαστών, ιερούργησε την Τετάρτη 9 Μαρτίου ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος. Στο κήρυγμα του Θείου Λόγου ο Σεβασμιώτατος ανέφερε για την έναρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής: «Ας εκμεταλλευθούμε αυτή...
09 Μαρτίου, 2022 - 12:27

Η πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Κρεμαστών

Διαδώστε:
Η πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Κρεμαστών

Στην πρώτη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων που τελέσθηκε στο νέο καθολικό των Αγίων ενδόξων Μυροφόρων Γυναικών, Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κρεμαστών, ιερούργησε την Τετάρτη 9 Μαρτίου ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος.

Στο κήρυγμα του Θείου Λόγου ο Σεβασμιώτατος ανέφερε για την έναρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής: «Ας εκμεταλλευθούμε αυτή την περίοδο που ανοίγεται ως μεγάλο πέλαγος μπροστά μας, ας βεβαιωθούμε στην Πίστη, ας προχωρήσουμε με την ελπίδα και ας ζήσουμε με την αγάπη. Είναι στο δικό μας χέρι να καθαρίσουμε τις αισθήσεις μας, τα αυτιά μας, τους οφθαλμούς μας για να μπορέσουμε να ακούσουμε και να κατανοήσουμε τον Λόγο που εκπέμπει το Ευαγγέλιο του Χριστού, για να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε με τα πόδια μας τα δικά Του βήματα».

Περαίνοντας την ομιλία του ευχήθηκε στην Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Χρυσοστομία Μοναχή, την συνοδεία της και τους ευσεβείς χριστιανούς καλό κι ευλογημένο στάδιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων