03/01/2022 03/01/2022 Την πρώτη του Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή του Αγίου Βλασίου Στυλίδος τέλεσε χθες, Κυριακή προ των Φώτων, 2 Ιανουαρίου 2022, ο Άγιος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Πανοσιολ. Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου, π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος τοποθετήθηκε με απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Συμεών νέος Καθηγούμενος στην Ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου Στυλίδος....
03 Ιανουαρίου, 2022 - 14:28
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2022 - 14:07

Η πρώτη Θεία Λειτουργία του νέου Καθηγουμένου της Ι. Μονής Αγίου Βλασίου Στυλίδος

Διαδώστε:
Η πρώτη Θεία Λειτουργία του νέου Καθηγουμένου της Ι. Μονής Αγίου Βλασίου Στυλίδος

Την πρώτη του Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή του Αγίου Βλασίου Στυλίδος τέλεσε χθες, Κυριακή προ των Φώτων, 2 Ιανουαρίου 2022, ο Άγιος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Πανοσιολ. Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου, π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος τοποθετήθηκε με απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Συμεών νέος Καθηγούμενος στην Ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου Στυλίδος.

Η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε σε κλίμα κατάνυξης και μυσταγωγίας στο καθολικό της Μονής, παρουσία πιστών από την Στυλίδα και την Ανατολική Φθιώτιδα.

Ο π. Εφραίμ στο κήρυγμά του ωμίλησε με θέμα: «Η Θεία Λειτουργία στην καθημερινότητα μας», ενώ μετέφερε και τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών για ένα ευλογημένο και ευτυχές νέο έτος, γεμάτο πνευματική πρόοδο και προκοπή σε όλους.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο π. Εφραίμ στο Καθολικό της Μονής ευλόγησε και την Αγιοβασιλόπιτα της Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων