09/01/2024 09/01/2024 Στην Ιερά Μονή Χριστού Δάσους-Αγίου Αρσενίου Πάρου μετέβη το πρωί της Κυριακής 7 Ιανουαρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, με τη συμμετοχή του π. Αρσενίου Μελισσιανού, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο. Προ του «Δι’ ευχών» ο Σεβασμιώτατος, με...
09 Ιανουαρίου, 2024 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2024 - 15:05

Η Σύναξη του Τιμίου Προδρόμου στην Ιερά Μονή Χριστού Δάσους Πάρου

Διαδώστε:
Η Σύναξη του Τιμίου Προδρόμου στην Ιερά Μονή Χριστού Δάσους Πάρου

Στην Ιερά Μονή Χριστού Δάσους-Αγίου Αρσενίου Πάρου μετέβη το πρωί της Κυριακής 7 Ιανουαρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, με τη συμμετοχή του π. Αρσενίου Μελισσιανού, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο.

Προ του «Δι’ ευχών» ο Σεβασμιώτατος, με την ευκαιρία της εορτής των Θεοφανείων και της Συνάξεως του Αγίου Ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, απηύθυνε ευχές προς τις αδελφές της Ιεράς Μονής και τους πιστούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων