29/09/2020 29/09/2020 Την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη με την συνοδεία της υποδέχτηκε στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής κ.κ. Δαμασκηνός μετά της αδελφότητος. Στην Ιερά Μονή η Υπουργός ξεναγήθηκε από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου και τόνισε ότι με Πρωθυπουργική εντολή ξεκινάνε σύντομα τα έργα αποκαταστάσεως της...
29 Σεπτεμβρίου, 2020 - 16:39
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2020 - 16:43

Η Υπουργός Πολιτισμού στην Μονή Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων

Διαδώστε:
Η Υπουργός Πολιτισμού στην Μονή Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων

Την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη με την συνοδεία της υποδέχτηκε στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής κ.κ. Δαμασκηνός μετά της αδελφότητος.

Στην Ιερά Μονή η Υπουργός ξεναγήθηκε από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου και τόνισε ότι με Πρωθυπουργική εντολή ξεκινάνε σύντομα τα έργα αποκαταστάσεως της Μονής.

Ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε την Υπουργό για το σημαντικό έργο που έχει κάνει για την ανάδειξη και ανακαίνιση της Μονής καθώς και για την σύσταση του Ιδρύματος Μελέτης Έρευνας και Έκθεσης με την επωνυμία «Πατριάρχης Βαρθολομαίος». Παράλληλα ευχαρίστησε και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την αγάπη που δείχνει στην Ιστορική αυτή Μονή με τις συχνές επισκέψεις του.

Η Υπουργός ανέφερε ότι η χαρά όλων μας θα είναι στα επόμενα δύο χρόνια να δούμε να προχωρούν τα έργα και το Μοναστήρι να αποκαθίσταται και να αποκτά την πρότερη και παντοτινή μορφή του.

 

      


 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων