17/09/2021 17/09/2021 Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δράμας κ.Παύλου, εορτάστηκε στην Ιερά Μονή Εικοσιφοινίσσης η παγκόσμιος Ύψωσις του Τιμίου Σταυρού. Το πρωί της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας χοροστάτησε στον Όρθρο, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, και κήρυξε το θείο λόγο. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η τελετή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον...
17 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2021 - 14:55

Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στην Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης

Διαδώστε:
Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στην Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης

Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δράμας κ.Παύλου, εορτάστηκε στην Ιερά Μονή Εικοσιφοινίσσης η παγκόσμιος Ύψωσις του Τιμίου Σταυρού.

Το πρωί της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας χοροστάτησε στον Όρθρο, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, και κήρυξε το θείο λόγο.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η τελετή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής. Στη συνέχεια εψάλη Αγιασμός και τέθηκε προς αγιασμό των πιστών Σταυρός με τεμάχιο Τιμίου Ξύλου, κειμήλιο της Ιεράς Μονής.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων