30/07/2020 30/07/2020 Ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Παρθενώνος το εσπέρας της Τρίτης, 4ης Αυγούστου και από ώρα  8.30 μ.μ. έως 12.30 π.μ., επί τη επετείω ελεύσεως πιστού αντιγράφου της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας Παραμυθίας εκ της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, η οποία έχει αποθησαυριστεί στο Καθολικό της Μονής εις διηνεκή ευλογία...
30 Ιουλίου, 2020 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2020 - 21:41

Ιερά Αγρυπνία-Επέτειος ελεύσεως Ι. Εικόνος Παναγίας Παραμυθίας

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία-Επέτειος ελεύσεως Ι. Εικόνος Παναγίας Παραμυθίας

Ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Παρθενώνος το εσπέρας της Τρίτης, 4ης Αυγούστου και από ώρα  8.30 μ.μ. έως 12.30 π.μ., επί τη επετείω ελεύσεως πιστού αντιγράφου της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας Παραμυθίας εκ της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, η οποία έχει αποθησαυριστεί στο Καθολικό της Μονής εις διηνεκή ευλογία και πρεσβεία της μοναστικής Αδελφότητας και των ευλαβών προσκυνητών.

Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τελεστεί το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, Εσπερινός, Όρθρος και Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.

Η αδελφότητα της Μονής καλεί τον Θεοτοκόφιλο λαό του Θεού «όπως μετέχει της προσευχητικής και λειτουργικής αυτής Συνάξεως, υψώνοντας χείρας ικέτιδας προς την Υπεραγία Θεοτόκο».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων