31/08/2023 31/08/2023 Σύμφωνα με το μοναστηριακό τυπικό τελέσθηκε τo βράδυ της Δευτέρας, 28 πρός Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023, στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο Λιβάδι της Καρυάς Λευκάδος, κατανυκτική Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής της Αποτομής της Τιμίας κεφαλής του Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου. Τις προβλεπόμενες Ιερές Ακολουθίες καθώς και το Μυστήριο της Θείας...
31 Αυγούστου, 2023 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2023 - 20:14

Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο Λιβάδι της Καρυάς

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο Λιβάδι της Καρυάς

Σύμφωνα με το μοναστηριακό τυπικό τελέσθηκε τo βράδυ της Δευτέρας, 28 πρός Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023, στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο Λιβάδι της Καρυάς Λευκάδος, κατανυκτική Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής της Αποτομής της Τιμίας κεφαλής του Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου.

Τις προβλεπόμενες Ιερές Ακολουθίες καθώς και το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Αραβανής ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων