17/12/2020 17/12/2020 Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Καλλέργη, όπου τέλεσε τον Εσπερινό. Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Ιεροσητίας κυρού Φιλοθέου που σαν σήμερα πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Το ψαλτήριο διακόνησαν ο Πανοσ. Αρχιμ. Σίμων Βουτυριάδης, ηγουμενεύων της Ιεράς...
17 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2020 - 15:52

Ιερό Μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Ιεροσητίας

Διαδώστε:
Ιερό Μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Ιεροσητίας

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Καλλέργη, όπου τέλεσε τον Εσπερινό. Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Ιεροσητίας κυρού Φιλοθέου που σαν σήμερα πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Το ψαλτήριο διακόνησαν ο Πανοσ. Αρχιμ. Σίμων Βουτυριάδης, ηγουμενεύων της Ιεράς Μονής και ο Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Παπακανδεράκης, Αρχιερατ. Επίτροπος της Β’ Αρχιερατ. Περιφέρειας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων