12/06/2020 12/06/2020 Ιεροσόλυμα – Η Ιερά Μονή Αγίου Ονουφρίου του Αιγυπτίου, (+ 12 Ιουνίου), βρίσκεται σε μικρή απόσταση από της Ιεράς Πόλεως έναντι της Κολυμβήθρας του Σιλωάμ και επί του ογρού του Κεραμέως, τον οποίο αγόρασαν οι άρχοντες των Ιουδαίων με τα τριάκοντα αργύρια, τα οποία μεταμεληθείς επέστρεψε εις ατούς ο προδότης Ιούδας, «προς ταφήν τοις ξένοις»....
12 Ιουνίου, 2020 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2020 - 20:07

ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Η Ιερά Μονή Αγίου Ονουφρίου του Αιγυπτίου

Διαδώστε:
ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Η Ιερά Μονή Αγίου Ονουφρίου του Αιγυπτίου

Ιεροσόλυμα – Η Ιερά Μονή Αγίου Ονουφρίου του Αιγυπτίου, (+ 12 Ιουνίου), βρίσκεται σε μικρή απόσταση από της Ιεράς Πόλεως έναντι της Κολυμβήθρας του Σιλωάμ και επί του ογρού του Κεραμέως, τον οποίο αγόρασαν οι άρχοντες των Ιουδαίων με τα τριάκοντα αργύρια, τα οποία μεταμεληθείς επέστρεψε εις ατούς ο προδότης Ιούδας, «προς ταφήν τοις ξένοις». Η Μονή ευρίσκεται κτισμένη επί τάφων σπηλαιωδών, λαξευμένων εντός βράχου. Ένας των τάφων τούτων είναι του πρώτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων αγίου Ιουβεναλίου (451 μ. Χ.).

ΠΗΓΗ: Fb Τιμόθεος Ηλιάκης

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων