21/03/2023 21/03/2023 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, θα τελεσθεί και κατά την φετινή χρονιά, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 και ώρα 4:00 μ.μ., η Δ’ Στάσις των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Ανδρομονάστηρο). Η Ιερά Μονή είναι κτίσμα του Αυτοκράτορα Ανδρόνικου Β’ του Παλαιολόγου που χρονολογείται από τα τέλη...
21 Μαρτίου, 2023 - 12:23
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2023 - 11:28

Και φέτος οι Δ’ Χαιρετισμοί στο ιστορικό Ανδρομονάστηρο Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Και φέτος οι Δ’ Χαιρετισμοί στο ιστορικό Ανδρομονάστηρο Μεσσηνίας

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, θα τελεσθεί και κατά την φετινή χρονιά, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 και ώρα 4:00 μ.μ., η Δ’ Στάσις των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Ανδρομονάστηρο).

Η Ιερά Μονή είναι κτίσμα του Αυτοκράτορα Ανδρόνικου Β’ του Παλαιολόγου που χρονολογείται από τα τέλη του 12ου αιώνος με αρχές του 13ου και ευρίσκεται πλησίον της Κοινότητος Πετραλώνων της Αρχαίας Μεσσήνης.

Η Ακολουθία θα τελεσθεί υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Φιλίππου Χαμαργιά, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, ο οποίος και καθιέρωσε την τέλεση αυτής κατά τα τελευταία χρόνια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων