03/12/2022 03/12/2022 Συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης και καλλωπισμού της Ι. Μονής Ζωοδόχου Πηγής Παρθενώνος, στην Κίσαμο. Στην εξωτερική είσοδο της Μονής τοποθετήθηκε ένα εξαιρετικό ψηφιδωτό που απεικονίζει την Παναγία δορυφορούμενη υπό δύο αγγέλων. Ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος δήλωσε: «Έργο της Παναγίας μας και αυτό, το εξαιρετικής ποιότητας και υψηλών συμβολισμών ψηφιδωτό, που τοποθετήθηκε στην...
03 Δεκεμβρίου, 2022 - 8:36
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2022 - 9:15

Καλωπίζεται η Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Παρθενώνος

Διαδώστε:
Καλωπίζεται η Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Παρθενώνος

Συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης και καλλωπισμού της Ι. Μονής Ζωοδόχου Πηγής Παρθενώνος, στην Κίσαμο.

Στην εξωτερική είσοδο της Μονής τοποθετήθηκε ένα εξαιρετικό ψηφιδωτό που απεικονίζει την Παναγία δορυφορούμενη υπό δύο αγγέλων.

Ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος δήλωσε: «Έργο της Παναγίας μας και αυτό, το εξαιρετικής ποιότητας και υψηλών συμβολισμών ψηφιδωτό, που τοποθετήθηκε στην κεντρική είσοδο της Ι. Μονής Παρθενώνος. Από τούδε και στο εξής η Παναγία Μητέρα θα υποδέχεται, με ανοιχτές αγκάλες, τους ευλαβείς προσκυνητές της Μονής υπενθυμίζοντας σε όλους μας πως είμαστε δικά Της παιδιά που, υπομονετικά, περιμένει να μας υποδεχθεί στην ανοιχτή και ζεστή – στοργική αγκαλιά Της», κατέληξε ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Αμφιλόχιος, ευχόμενος εις την σεβαστή Γέροντισσα και Καθηγουμένη της Μονής, Μαρκέλλα μοναχή, όπως: «Η Υπεραγία Θεοτόκος σκέπει και φυλάττει την ιερή μάνδρα της Μονής αποίμαντον υπό του εχθρού».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων