19/03/2024 19/03/2024 Την Κυριακής 17 Μαρτίου το απόγευμα, στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Βόνης, τελέστηκε ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως, μετά των Ιερομονάχων της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου κ. Ανδρέου. Στη συνέχεια, ακολούθησε ο ασπασμός της συγχωρήσεως με τους παρισταμένους πατέρες, αιτούμενος ο Σεβασμιώτατος την συγχώρηση και δίδοντας την πατρική του...
19 Μαρτίου, 2024 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2024 - 13:49

Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Βόνης

Διαδώστε:
Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Βόνης

Την Κυριακής 17 Μαρτίου το απόγευμα, στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Βόνης, τελέστηκε ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως, μετά των Ιερομονάχων της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου κ. Ανδρέου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ο ασπασμός της συγχωρήσεως με τους παρισταμένους πατέρες, αιτούμενος ο Σεβασμιώτατος την συγχώρηση και δίδοντας την πατρική του συγχώρηση προς όλους, ευχήθηκε καλή και ευλογημένη την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή και παρακάθισαν σε κοινή τράπεζα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων