02/06/2022 02/06/2022 Απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου ενδόξου Πρωτοκορυφαίου Αποστόλου Παύλου εκόμισε στην Ιερά Μονή Αγίου Παύλου Γάλλου (Μετόχιο της Ιεράς Μονής Αρκαδίου) το απόγευμα της Δευτέρας, 30ης Μαΐου 2022, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος. Το ιερό λείψανο στο εξής θα αποθησαυρίζεται στο Ιερό Μετόχιο προς διηνεκή αγιασμό των πιστών. Το απότμημα του Ιερού...
02 Ιουνίου, 2022 - 19:28
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2022 - 19:33

Κατάθεση αποτμήματος ιερού λειψάνου του Αγίου Αποστόλου Παύλου στο Ιερό Μετόχι Αγίου Παύλου Γάλλου

Διαδώστε:
Κατάθεση αποτμήματος ιερού λειψάνου του Αγίου Αποστόλου Παύλου στο Ιερό Μετόχι Αγίου Παύλου Γάλλου

Απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου ενδόξου Πρωτοκορυφαίου Αποστόλου Παύλου εκόμισε στην Ιερά Μονή Αγίου Παύλου Γάλλου (Μετόχιο της Ιεράς Μονής Αρκαδίου) το απόγευμα της Δευτέρας, 30ης Μαΐου 2022, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος. Το ιερό λείψανο στο εξής θα αποθησαυρίζεται στο Ιερό Μετόχιο προς διηνεκή αγιασμό των πιστών.

Το απότμημα του Ιερού Λειψάνου αποκτήθηκε με φροντίδα του ιεροεπιστάτου του Μετοχίου, Πανοσιολ. Αρχιμ. Ανθίμου Μαντζουράνη, τον οποίο ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε για το έργο που προσφέρει μαζί με τους καλούς του συνεργάτες.

Παρέστησαν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γεώργιος Μαρινάκης, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, Πανοσιολ. Αρχιμ. Αθανάσιος Καραχάλιος, ο Ηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίου Γεωργίου Αρσανίου, Πανοσιολ. Αρχιμ. Εφραίμ Μανουσάκης, οι Ηγουμένες των Ιερών Μονών Σωτήρος Χριστού Κουμπέ, Οσιωτ. Γερόντισσα Μαριάμ, και Αγίας Ειρήνης, Οσιωτ. Γερόντισσα Θέκλα, πολλοί κληρικοί της Μητροπόλεως και πλήθος πιστών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων