04/03/2020 04/03/2020 Την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020, ημέρα έναρξης της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στις Ιερές Ακολουθίες των Ωρών, του Εσπερινού και του Μεγάλου Αποδείπνου στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χορτιάτη. Μετά την τέλεση των Ιερών Ακολουθιών, η Καθηγουμένη Χριστοδούλη και οι αδελφές της...
04 Μαρτίου, 2020 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2020 - 16:04

Καθαρά Δευτέρα στην Ιερά Μονή Χορτιάτη

Διαδώστε:
Καθαρά Δευτέρα στην Ιερά Μονή Χορτιάτη

Την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020, ημέρα έναρξης της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στις Ιερές Ακολουθίες των Ωρών, του Εσπερινού και του Μεγάλου Αποδείπνου στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χορτιάτη.

Μετά την τέλεση των Ιερών Ακολουθιών, η Καθηγουμένη Χριστοδούλη και οι αδελφές της Ιεράς Μονής προσέφεραν φιλόξενα νηστίσιμη τράπεζα σε όλους τους προσκυνητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων