16/04/2021 16/04/2021 Με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας η Ιερά Μονή της Αναλήψεως του Κυρίου στην Κάλυμνο θα παραμείνει κλειστή και θα επανεξεταστεί η κατάσταση μετά το Άγιον Πάσχα. Δείτε την ανακοίνωση:  Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινούται ότι η Ιερά Μονή αναλήψεως του Κυρίου Καλύμνου, επί του παρόντος θα παραμείνει κλειστή. Μετά το Άγιον...
16 Απριλίου, 2021 - 14:22
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2021 - 13:57

Κλειστή η Ιερά Μονή Αναλήψεως του Κυρίου στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Κλειστή η Ιερά Μονή Αναλήψεως του Κυρίου στην Κάλυμνο

Με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας η Ιερά Μονή της Αναλήψεως του Κυρίου στην Κάλυμνο θα παραμείνει κλειστή και θα επανεξεταστεί η κατάσταση μετά το Άγιον Πάσχα.

Δείτε την ανακοίνωση: 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινούται ότι η Ιερά Μονή αναλήψεως του Κυρίου Καλύμνου, επί του παρόντος θα παραμείνει κλειστή.

Μετά το Άγιον Πάσχα θα εξετασθεί η λύσις επαναλειτουργίας της Ιεράς Μονής.

Την διοίκηση της Ι. Μονής θα έχει η Μοναστηριακή Επιτροπή υπό την προεδρεία του Αιδεσιμωτάτου πρωτ. Χριστοφόρου Μελά, μετά των διοριζομένων μελών και ουδείς άλλος.

Εντολή Μητροπολίτου

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος Καλύμνου

πρωτ. Αμφιλόχιος Σακαλλέρος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων